El Camino High School  Logo
Class Schedules Contact Information FAQs Mission Reports School Site Council Transcripts WASC Self Study District Policies
PTSA Elegant Evening Special News and Events Scholarships Summer School Information Support El Camino Digital Safety Sports Boosters Dance Boosters Principal's Message Order Student Portraits Safe and Secure Schools Alumni Association Counseling
Library Capstone Project Student Opportunities Subject Resources Tutoring Student of the Month Summer School Campus Life Students in the Community Summer Reading Counseling For Seniors Leadership Student Handbook Videos History Day Testing Cafeteria
Staff Directory Administration Counseling English Fine Arts Foreign Language Industrial Technology Library Math Performing Arts Physical Education Science Security Social Studies Special Education Staff Resources Work Experience
Clubs and Organizations Athletics Dance Music

About Us Locker

PPT, Word, Excel Viewers [Go]
Acrobat Reader [Go]

Class Schedules

REGULAR BELL SCHEDULE

 

First Bell

8:10

 

 

Period 1

8:16

9:12

(56 minutes)

Period 2

9:18

10:14

(56 minutes)

Period 3

10:20

11:20

(64 minutes)

Announcements

10:20

10:24

 

Period 4

11:26

12:22

(56 minutes)

Lunch

12:27

12:57

(30 minutes)

Period 5

1:02

1:58

(56 minutes)

Period 6

2:04

3:00

(56 minutes)

 

 

 

EARLY RELEASE WEDNESDAY BELL SCHEDULE

 

First Bell

8:10

 

 

Period 1

8:16

9:01

(45 minutes)

Period 2

9:07

9:52

(45 minutes)

Period 3

9:58

10:43

(45 minutes)

Period 4

10:49

11:34

(45 minutes)

Lunch

11:39

12:09

(30 minutes)

Period 5

12:14

12:59

(45 minutes)

Period 6

1:05

1:50

(56 minutes)

Collaboration

1:50

3:10

 

 

 

 

RALLY BELL SCHEDULE

 

First Bell

8:10

 

 

Period 1

8:16

9:04

(48 Minutes)

Period 2

9:10

9:58

(48 Minutes)

Period 3

10:04

10:52

(48 Minutes)

Period 4

10:58

11:46

(48 Minutes)

Announcements

11:46

11:52

 

Lunch

11:57

12:27

(30 Minutes)

Period 5

12:32

1:20

(48 Minutes)

Period 6

1:26

2:14

(48 Minutes)

RALLY

2:14

3:00

(46 Minutes)

 
 
 
 

Assembly Schedule

First Bell

8:10

Period 1

8:16 - 9:04

(48 Minutes)

Period 2

9:10-9:58

(48 Minutes)

Period 3A

10:04-10:52 (Assembly)

(48 Minutes)

Period 3B

10:58-11:46 (Assembly)

(48 Minutes)

Period 4

11:52-12:40

(48 Minutes)

Lunch

12:43-1:13

(30 Minutes)

Period 5

1:19-2:07

(48 Minutes)

Period 6

2:13-3:00

(47 Minutes)

 

Final Exam Schedule

First Bell

8:10

Exam 1

8:16 - 10:16

(120 Minutes)

Brunch

10:16 - 10:26

(10 Minutes)

Exam 2

10:32 - 12:32

(120 Minutes)